Lionel Messi compra una nova casa de luxe a Gavà Mar

El jugador argentí del FC Barcelona hauria pagat per aquest immoble entre 3 i 3,5 milions d’euros.

Segons una informació del diariogol.com signada per Víctor Malo, Leo Messi ha comprat una casa en una zona residencia de luxe de Gavà Mar. L’argentí la va adquirir a principis de l’estiu i és un habitatge a primera línia de mar –molt a prop de la que té els també argentí Mavier Mascherano i Juan Roman Riquelme- per la qual hauria pagat entre 3 i 3,5 milions d'euros.

Segons el diariogol.com els 400 metres quadrats de superfície que té la finca es reparteixen entre jardí, dues plantes i soterrani i té un aparcament amb cabuda per a tres vehicles. A la mateixa zona compta amb un jacuzzi i un petit espai per a gimnàs. El portal web esportiu precisa també que fonts properes de l'entorn del jugador asseguren que l’immoble no és per a ell, i seria un regal pels seus pares.

D’altra banda, cal recordar que aquest divendres al matí tant Lionel Messi com el seu pare estan citats a declarar com a imputats d’un suposat frau fiscal al jutjat número tres de Gavà.

Redacció / Foto: Diariogol.com

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix