L’atletisme serà el gran protagonista Collbató i Sant Joan Despí

Se celebrarà dissabte la quarta edició de la Collbatonina, i diumenge la II Mitja Marató al municipi santjoanenc.

El pròxim dissabte 21 de setembre, el Club Atletisme Collbató organitza la quarta edició de la Collbatonina, cursa popular de 5 i 10 km pels adults, i curses infantils solidàries pels atletes més petits. Les curses infantils donaran inici a les 17 h., i les dues curses llargues tindran la seva sortida conjunta a les 17.45 h, amb un magnífic recorregut pels carrers de Collbató i pels camins del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. Un any més, la cursa infantil solidària anirà destinada a ajudar a l'ONG local Collbató per la Solidaritat, i l'euro de la inscripció de cada nen que participi anirà destinat a aquesta associació. Així mateix es crearà el racó solidari on es recollirà tant aliments com roba pels més necessitats. Tota la informació de la cursa es pot trobar a la web sites.google.com/site/lacollbatonina o al Facebook de la prova.

D’altra banda, diumenge 22 es celebrarà la segona edició de la Mitja Marató -21,097 km-  i la Cursa dels 5 Quilòmetres, que organitzen conjuntament el Club Atletisme Despí i l’Ajuntament de Sant Joan Despí. La sortida serà des del carrer Creu d’en Muntaner a les 9 h la Mitja i a les 9,10 h la dels 5.000 metres. El circuit serà per la zona del riu Llobregat.

Les dues proves són puntuables per la 13ª Lliga Internet Championchip 2013.

Marçal Fontanals / Foto: LC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix