El CB Prat Joventut començarà la Lliga davant del Càceres

La plantilla 2013-14 dirigida per Carles Duran compta actualment amb set jugadors.

L’equip pratenc començarà la nova temporada 2013-14 a l’Adecco Argent el 5 d’octubre al Pavelló Joan Busquets davant del Càceres P. Humanidad. La Federació Espanyola de Bàsquet va donar a conèixer la composició de la categoria i el calendari de competició que comptarà amb dos equips més per la temporada 2013-14 respecte al darrer exercici.

Els de Carles Duran seran l’únic català a la categoria, i repetiran l’Àvila, el Palma, el Castelló, el Guadalajara, el Cafés Aitona, l’Araberri i l’Azpeitia. La competició, a més, rep cinc nous equips: el Càceres, Cambados, Zornotza, Marín i el Fuenlabrada. Els dos millors classificats de la primera volta seran els dos equips que disputaran la Copa Adecco Argent el proper 1 de febrer.

El Prat Joventut acabarà la Lliga a casa davant el Baloncesto Fuenlabrada el 12 d’abril. Un cop finalitzada aquesta fase regular, es donarà pas als playoff d’ascens a l’Adecco Or a partir del 26 d’abril.

Cal destacar que després de les confirmacions de Joonas Cavén, Seydou Aboubacar i ‘Piru’ Ros, s’han incorporat a l’equip del base Agustí Sans i l’aler Alberto Abalde, procedents del Joventut de Badalona, Ike Guallar -foto-, un ala-pivot també de la Penya, així com la renovació del base Roger Vilanova, que complirà la seva quarta temporada al club.

Marçal Fontanals / Foto: CBP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix