Nacho Marín, darrer fitxatge del Club Bàsquet Cornellà

El CB Santfeliuenc de  Josep Maria Raventós segueix reforçant-se amb jugadors de gran nivell.

El CB Cornellà ja té pràcticament perfilat el seu equip per a la temporada 2013-14. La darrera incorporació al conjunt que dirigirà Jordi Martí és en Nacho Marín (31-03-1993) -foto-, aler d’1,97 metres procedent del Recambios Gaudí CB Mollet on ha militat les darreres dues temporades. També ha jugat al Vilafranca (preinfantil i cadet, 2005-08), FC Barcelona (cadet i júnior, 2008-11) i L’Hospitalet (EBA, 2011-12).

Tres incorporacions al Santfeliuenc

El CB Santfeliuenc també s’ha reforçat. En aquest cas han estat tres nous jugadors els que han arribat a un acord amb el club per militar la propera temporada. Es tracten de Bernat Camarasa, base d’1,84 metres procedent del Sabadell Bàsquet Natació E. Pia, de Carles Barrera, exescorta del Barça i L'Hospitalet d’1,92 metres, i Javier Mesa, pivot de 2’06 metres que l’any passat va jugar al Knet Clavijo de la LEB Or.

Marçal Fontanals / Foto: Basquetmaniàtic

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix