La UE Castelldefels i el CF Gavà comencen la pretemporada

Els dos equips estan marcats per per la juventut, i amb la il·lusió de fer un bon paper a Tercera Divisió.

Dos dels cinc equips del Baix Llobregat que jugaran a Tercera Divisió comencen avui la pretemporada. Es tracten de la UE Castelldefels i del CF Gavà.

L’equip groc, que estarà dirigit per Dani Fernández -foto-, iniciarà els entrenaments  amb els renovats Marc Martínez, José Santos, Jorge Sánchez, Roky, Sergio Prieto, Álex Cano, Sani Bello, Uri, José Santos, Gilberto i Josué. Les incorporacions són les dels porters David Pociello (At. Monzón) i August Conesa (Sant Andreu juvenil); els defenses Xavi Roselló (Badalona juvenil), Aitor Lario i Gerard Martínez (Gramenet); el migcampista Arnau García (Sabadell B) i els davanters Sergi Pastells (Gramenet), Jony Fernández (Igualada), Albert Cervantes (Gavà) i Mateo Longone (Castelldefels juvenil). Faran també la pretemporada els juvenils Arnau Fusté, Lucas Gómez i Jorge Alcalá.

Un altre equip que matina és el CF Gavà. Sota la direcció tècnica de nou d’Albert Poch els jugadors que inicien la pretemporada són els porters Pacheco i Aleix; els defenses Juanito, Alberto, Erik, Campos (Martinenc) i Aitor Sánchez (juvenil); els migcampistes Cristian, Oriol, Aitor Unzué, Sergio (juvenil) i Zurita; i els davanters David Jiménez, Masuet, Grau (juvenil) i Borreda. Poch espera, en un futur proper, completar la plantilla.

Marçal Fontanals / Foto: UEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix