Tres clubs del Baix, al Nacional de gimnàstica artística

Són el Club Gimnàs Molins de Rei, el Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres i el club Gimnàstic Sant Boi.

El Polideportivo Fuente San Luis de València serà la seu dels Campionats d’Espanya Individuals, clubs i autonomies de gimnàstica artística masculina i artística femenina en les diferents categories de cada especialitat. Cal destacar que es recupera la competició d’Inigym i de Promogym d’artística femenina que fa uns quinze anys s’havia celebrat per primera vegada. Prop de 1.500 és el total d’esportistes que han formalitzat la seva inscripció pertanyent a les diferents autonomies espanyoles.

Les entitats comarcals que hi seran a la competició són el Club Gimnàs Molins de Rei, el Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres, en categoria femenina, mentre que el Club Gimnàstic Sant Boi ho farà tant en masculina com femenina.

Marçal Fontanals / Foto: FCG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix