La Lliga Femenina 2 ja espera al Barça-CB Santfeliuenc

El club del Baix Llobregat i el FC Barcelona han ampliat el seu acord de vinculació tres temporades més.

El Club Bàsquet Santfeliuenc ha informat, mitjançant un comunicat oficial, que ha rebut la confirmació oficial de la Federació Espanyola de Bàsquet perquè l’equip sènior pugui jugar a la Lliga Femenina 2 la propera temporada després de la sol·licitut que va presentar l’entitat esportiva. La primera incorporació és l’aler vilanovina Gala Mestres, exjugadora del Bàsquet Samà. D’aquesta manera, l’entitat, presidida per Josan Daban, tindrà els seus dos sèniors –masculí i femení- en categoria nacional.

A més, el CB Santfeliuenc i el FC Barcelona han ampliat el seu acord de vinculació per les tres properes temporada (cal destacar que els dos clubs ja treballaven junts els darrers dos anys).

D’altra banda, el 25 de juliol es celebrarà l’assemblea anual de socis al Palau Municipal d’Esports a les 19.45 hores en primera convocatòria.

Marçal Fontanals / Foto: CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix