Cornellà vol estalviar energia amb l’ajut dels clubs esportius

L’objectiu del consistori municipal es disminuir entre un 10 i un 50% del consum de gas i electricitat.

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, juntament amb diferents entitats esportives, identificarà les mesures i bones pràctiques a impulsar per estalviar electricitat per enllumenat, i aparells de gas per a la calefacció i aigua calenta en cinc equipaments esportius. Per exemple, possibles mesures a implantar serien modificacions en l'horari i intensitat de l'enllumenat, cartells amb consells, sensibilització als usuaris, formació als conserges, etc.

El projecte compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i s'aplicarà inicialment als següents equipaments, un per cada tipologia esportiva: piscina de Can Millars, pavelló Can Carbonell –foto-, camp de futbol d'Almeda, Estadi Municipal i pistes de petanca Pedró. L'objectiu és estalviar entre un 10 i un 50% del consum de gas i electricitat a cadascun, i es basa en el projecte Euronet 50/50 per a oferir incentius a l'estalvi energètic aconseguit fruit de les bones pràctiques que proposin i realitzin els gestors i usuaris d'un edifici. Aquest projecte es va aplicar a l'escola Dolors Almeda i va permetre estalviar 5.500 euros.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix