Curses a Sant Joan Despi i Abrera, dissabte i diumenge

Les dues proves atlètiques també estaran obertes a la participació dels mes petits amb la organització de diverses curses. 

Demà dissabte 15 de juny es celebrarà la Cursa Atlètica de Sant Joan Despí, que enguany arriba a la seva sisena edició. El Club Atletisme Despí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza aquesta prova atlètica que estrenarà, com a novetat principal, un nou circuit totalment pla (serà per l’Eixample). La sortida sera des de l’exterior del poliesportiu Salvador Gimeno (20.30 hores). La cursa tindrà un recorregut de deu quilòmetres. Durant la tarda, es realitzaran les ja tradicionals curses infantils. Cal destacar, la presència dels millors atletes del circuit català de les curses en ruta i d'entre ells, els guanyadors de les dues passades edicions.

D’altra banda, diumenge 16 de juny està prevista la cinquena edició de la Cursa Popular d’Abrera –foto- amb recorreguts de 5 i 10 quilòmetres. Hi haurà un total de sis proves atlètiques: quatre infantils I dos opens. La sortida I arribada serà al carrer Antonio Machado (alçada de la Casa de Cultura).  Organitza el Club Atletisme Abrera amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Abrera.

Marçal Fontanals / Foto: CAA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix