El Club Seven-3, sotscampió català de trios de bowling

L’equip masculí sesrovirenc es va proclamar campió de Tercera Categoria en una competició que es va celebrar a Barcelona.

Les instal·lacions del BC Diagonal de Barcelona van acollir el XVI Campionats de Catalunya de trios de bowling que s’han celebrat del 4 al 16 de maig. Cal destacar la segona posició a la classificació final del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires després de perdre davant del BC Diagonal per 332 pals. El conjunt sesrovirenc va estar format per Meritxell Sánchez, Lia Mojarro i Sandra Oliva. D’altra banda, el trio masculí del Club Seven-3 -Juan Bustos, Sergio Retamal i David López- es van proclamar campions de Tercera Categoria.

Redacció / Foto: BP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix