Primer títol de la temporada per al CBS Sant Boi

La novena de Candelario Díaz es va proclamar aquest passat cap de setmana campió del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor beisbol 2013, després de desfer-se en els dos enfrontaments contra el CB Viladecans per 14-1 i 16-5. Dues victòries contundents davant del veí del Baix Llobregat, que no va estrenar la temporada amb gaire bon peu i no va poder parar la bateria dels santboians ni tampoc va poder encarrilar cap ofensiva davant els llançadors locals.

Els dos partits van ser un vendaval de hits per part dels santboians amb un total de 36 imparables, inclòs un Granslam d’Eduardo Rivas en el segon partit. Bona feina dels llançadors obridors Fente (1r), Matias (2n) i els dos relleus de Vázquez.

A falta d’una jornada per acabar els partits d’aquest campionat que enfrontaran a Viladecans i Barcelona aquest proper cap de setmana, dissabte a les 15h i diumenge a les 11h a l’Olímpic de Viladecans, el Sant Boi ja es campió i es queda a un títol d’empatar amb el Barcelona.

Marçal Fontanals  - FCTT / Foto: CBSB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix