El Barça CBS incorpora l’aler nord-americana Angela Bjorklund

Destiny Harden posa punt final al seu vincle contractual amb el club blaugrana

El Barça CBS ha anunciat aquest divendres un doble moviment en el mercat de fitxatges amb la incorporació de l'aler Angie Bjorklund fins al final de la present temporada. Bjorklund, jugadora de 34 anys i 1,83 metres, arriba procedent del Lointek Guernica Bizkaia, després que el conjunt basc anunciés aquest mateix divendres que totes dues parts havien aconseguit un acord per a rescindir el seu contracte.

F8UGS0BXUAE486u

La jugadora estatunidenca, que compta amb passaport espanyol, es va perdre la segona meitat de la temporada passada per unes malalties a l'esquena. Ja recuperada, Bjorklund va anotar quatre punts en gairebé 24 minuts en el primer partit de la Lliga Femenina Endesa, la victòria del Lointek Guernica Bizkaia davant l’Ensino Lugo (71-57), i va signar 14 punts en el triomf enfront del Baxi Ferrol (63-64). En la seva última temporada completa, la 2021-2022, l'americana va fer una mitjana d’11,8 punts i un 43% d'encert en triples en les files del quadre basc.

63805f00 35d9 446f 8a4a 777e7d1adfe1 16 9 aspect ratio default 0

De fet, el tir exterior és la principal virtut d'aquesta jugadora des dels seus inicis en la Universitat de Tennesse, on va guanyar el títol de la NCAA en 2008 establint una nova marca de triples anotats per a l'entitat. Seleccionada en el lloc 17 del 'draft' de la WNBA de 2011 per les Chicago Sky, té experiència en el bàsquet europeu en les lligues d'Israel, França i Itàlia.

Baixa

D'altra banda, la fins ara jugadora del conjunt santfeliuenc, Destiny Harden, posa punt final al seu vincle contractual amb el club i seguirà la seva carrera esportiva a la Lliga Femenina Endesa.

F8UGmihXcAAUsop

Cal recordar que Hardem havia fitxat aquest estiu per l’entitat blaugrana procedent de la Universitat de Miami.

Redacció / Foto: Arxiu-Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
134

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix