El bàsquet baixllobregatí, gran protagonista del cap de setmana

CB Prat, Barça CBS, Segle XXI i Viladecans BF opten a guanyar la Lliga Catalana en les seves respectives categories

Cap de setmana de molt bàsquet, tant femení com masculí. Quatre equips baixllobregatins, el Barça CB Santfeliuenc, el CB Prat, Segle XXI d’Esplugues i Viladecans BF buscaran estrenar la nova temporada 2023-2024 amb un títol oficial.

Així, des d’avui i fins diumenge se celebra al Palau Municipal d'Esports de La Seu d'Urgell la trenta-cinquena edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina, amb la participació del conjunt de Sant Feliu, Barça CBS.

w8E4BcFwBiHb3QiC

F63h MWWEAAk2V6

L'Spar Girona i el conjunt baixllobregatí s'enfrontaran en la primera semifinal, a les 18:15h, en el partit que obrirà la Final a Quatre, mentre que el Cadí La Seu, amfitrió i vigent campió de la competició, es veurà les cares amb el Talenom Boet Mataró a les 20:45h, que participa com a campió de la Lliga Catalana AON 2023 Femenina Challenge. Els guanyadors d'aquests matxs es citaran a la Final, prevista per diumenge a les 17h. Tots els partits s'emetran en directe per la Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3.

Els potablava, favorits

La Final a Quatre de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 LEB es disputa avui divendres 29 i dissabte 30 de setembre a la ciutat de Lleida. Enguany, el Pavelló Municipal Espai Fruita-Barris Nord de la capital del Segrià és l'escenari de la Final a Quatre d'aquesta vint-i-quatrena edició, i compta amb la participació de l'amfitrió ICG Força Lleida, el CB Prat, el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet i l'Homs UE Mataró.

L4fLeD9lSA4gP8Lm

F68LM92W8AAJKlP

Les semifinals, que s'emetran en directe per streaming a través del //www.youtube.com/@fcbasquet">canal de Youtube de l'FCBQ, s'obren amb l'enfrontament entre el CB Prat i el Sandá Electroclima CB L'Hospitalet a les 17:45h, mentre que a les 20:00h entren en joc l'amfitrió ICG Força Lleida i l'Homs UE Mataró. Els guanyadors d'aquests partits jugaran la Final, que tindrà lloc el dissabte 30 de setembre a les 18:10h i es retransmetrà en directe a través de La Xarxa+, la nova OTT de les televisions de proximitat.

Viladecans, amfitrió

La Final a Quatre de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 Femenina 2 se celebrarà aquests propers dissabte 30 de setembre i diumenge 1 d'octubre de setembre a la ciutat de Viladecans. Aquesta temporada, l'Atrium viladecanenc acull l'apassionant fase final de la 20a edició del campionat, i compta amb Segle XXI, Homs UE Mataró, Força Lleida i l'amfitrió Viladecans BF com a protagonistes. 

5KsNdhdxOtbx16Nb

MBTxIjEzVLOOIHwJ

Les semifinals es celebraran dissabte 30 de setembre i arrencaran amb l'enfrontament entre el Segle XXI i l'Homs UE Mataró a les 17h, mentre que a les 19:15h serà el torn del  Força Lleida i Viladecans BF. Ambdues semifinals es podran veure en directe per streaming a través del canal de Youtube del Club Bàsquet Femení Viladecans Sports.

F6yYozEXUAAIma6

Els guanyadors d'aquests partits jugaran la Final, que tindrà lloc el diumenge 1 d'octubre a les 18:05h i es retransmetrà en directe per La Xarxa, a través de les televisions locals i per streaming a La Xarxa+, la nova OTT dels mitjans de proximitat. Així mateix, els perdedors jugaran pel 3r lloc a les 16:00h, en un partit que s'emetrà per streaming per La Xarxa+. El Viladecans BF és el vigent campió de la competició.

Redacció / Foto: Arxiu          

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix