El CE Sant Viceç-At. Vicent rep la medalla d’or pel seu centenari

L’Ajuntament va lliurar la medalla d’or al Club Esportiu Sant Vicenç dels Horts–Atlètic Vicentí, amb motiu del seu centenari. El president Òscar Robles va ser l’encarregat de rebre la medalla de mans de l’alcalde, Oriol Junqueras, qui va destacar la tasca social i esportiva d’aquesta entitat. Cal recordar que dissabte 29 de desembre de 2012, el club feia oficialment 100 anys de vida. Tot va començar a final del 1912, quan un grup de joves, encapçalat pel vicentí Joan Juncadella, van decidir formar un equip de futbol al poble.

El futbol també va ser protagonista dimarts passat en el partit de Festa Major que es va organitzar al Camp de Futbol Municipal de la Barruana, que ja té gespa artificial. El partit va enfrontar una selecció de jugadors d’equips amateurs de Sant Vicenç (Club Sant Vicenç dels Horts - Atlètic Vicentí, Club Deportivo la Guàrdia i Penya Barcelonista Sant Vicenç) i una selecció de jugadors d’equips veterans de Sant Vicenç (Club Deportivo Sant Vicenç dels Horts, Club Deportivo la Guàrdia i Penya Barcelonista Sant Vicenç). A més, l’encontre va comptar amb l’actuació arbitral dels vicentins Eusebi Fabregat i Daniel Lorenzo.

Marçal Fontanals - ASVH / Foto: ASVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix