Torna el millor handbol a Sant Esteve Sesrovires

Demà comença la 41a edició de la Sanes Sup on participaran més d’un miler de jugadors i jugadores del 14 al 18 de juliol

Aquest divendres 14 de juliol comença la 41a edició de la Sanes Cup. Del 14 al 18 de juliol, 1.100 persones participaran en el torneig organitzat pel Club Handbol Sant Esteve, que aquest any celebra el cinquantè aniversari de la seva fundació.

Pista Francesc Castellet scaled

En total s’han inscrit més de vuitanta equips i es calcula que es jugaran 250 partits al llarg de tota la competició. A més es comptarà amb trenta-cinc àrbitres que xiularan en les set pistes de joc distribuïdes en diferents espais esportius del municipi. Enguany, destaca la participació de les delegacions de Catalunya i València, així com una àmplia presència d’equips que arribaran des de França.

2023 07 11 SANES CUP

Les categories del torneig són les següents:

  • Màster (masculí i femení)
 
  • Sènior (masculí i femení)
 
  • Juvenil (masculí i femení)
 
  • Cadet (masculí i femení)
 
  • Infantil (masculí i femení)
 
  • Aleví (masculí i femení)
 
  • Benjamí (mixt)

 

La Sanes Cup arrenca divendres a les 22 hores amb l’acte de benvinguda a la Pista Coberta Francesc Castellet, la presentació dels equips i la desfilada de les delegacions pels carrers del poble, l’actuació dels tambors de la  Retumband, la participació dels Gegants de Sant Esteve i el xou d'Esportmusic.. Dissabte, diumenge i dilluns seran dies d’intensa activitat esportiva. Tot i que també hi haurà moments d’esbarjo, especialment amb les Nits Joves del Torneig a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Amb l’excepció de la categoria màster, dimarts es disputaran les finals i es lliuraran els guardons als equips guanyadors. També s’atorgarà el premi MVP Pep Arrufat als millors jugadors de la final i el premí Pep Masach a l’esportista més valuós de la final.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix