El CN Sant Feliu participarà en les Copes Catalunya de Divisió d’Honor

L’equip masculí s’enfrontarà al CN Terrassa i el femení davant el CN Catalunya a la fase prèvia

Es va celebrar a la seu de la Federació Catalana de Natació el sorteig de les Copes Catalunya de waterpolo de Divisió d’Honor 2003 on participaran els dos equips absoluts del Club Natació Sant Feliu.

Sorteig Copes 2023 scaled

Captura de pantalla 2023 07 08 a las 17.01.04

Captura de pantalla 2023 07 08 a las 17.13.10

Les noies s’enfrontaran a la fase prèvia (5 i 7 de setembre) davant el CN Catalunya. El guanyador es classificarà per als quarts de final (9 i 13 de setembre) on l’Asssolim CN Mataró serà el rival. D’altra banda, l’equip masculí de Fran Torres tindrà com a rival a la fase prèvia (2 i 5 de setembre) el CN Terrassa. El vencedor l’espera a quarts de final l’Astralpool CN Sabadell.

FxIs80lX0AEmIYk

D’altra banda, el CN Vallirana i el CN Molins de Rei participaran en la Copa Catalunya masculina de Primera i Segona Divisió. Els valliranencs s’enfrontaran davant el CN Granollers (quarts de final, 9 i 16 de setembre) i els molinencs tindran com a rival el CN Montjuïc (quarts de final, 9 i 16 de setembre).

Redacció / Fotos: CNSF-FCN

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix