A un pas de l’ascens a Divisió d’Honor A d'hoquei sobre herba

El Castelldefels HC es va imposar en el primer partit del Play Out davant el CD Terrassa per 1-2 amb un doblet de Laia Insenser

El Play Out no ha pogut començar de la millor manera per a les castelldefelenques. El conjunt de Josep Torrens es va imposar en el primer partit, que es va disputar ahir a Les Pedritxes, davant el CD Terrassa per 1-2.

3956d968 172c 4bab a263 1a461f73561f

Es va avançar el Castelldefels HC amb un gol de la gran protagonista, Laia Insenser, en el minut 25 de partit. Una errada defensiva va permetre la migcampista visitant avançar tota sola cap a la portera defensada per Maria Fonollosa, a qui va batre amb un xut ras i col·locat a la seva dreta. Les egarenques van saber reaccionar a un marcador advers i van aconseguir igualar el marcador en el minut 46 gràcies a l’encert d’Estel Petchame, en el tercer dels sis penals-córner que va tenir el seu equip. Però l’alegria els va durar molt poc, perquè va aparèixer de nou Laia Insenser per certificar la victòria baixllobregatina en el minut 54. Era el segon i últim penal de les visitants, que li va permetre desviar una bola al segon pal. Després, les de Torrens van saber defensar perfectament el seu avantatge fins al final.

a885c2df b102 4fbb 8a52 0a3f4c5ec162

“L’equip ha sortit concentrat. El fet d’arribar aquest Play Out havent competit a un alt nivell d’exigència ens ha permès plantejar un joc exigent i atrevit, així ho demostra el resultat. Estem contents per la victòria, però ja amb el cap en el següent partit que ens demanarà molta concentració”, explica el tècnic del Castelldefels HC.

El segon partit es disputarà el pròxim dissabte 24 de juny, a partir de les 16 hores, on les castelldefelenques tenen la gran oportunitat d’assolir el passaport a l’elit nacional de l’hoquei sobre herba femení.

Redacció / Fotos: Diari de Terrassa-Castelldefels HC

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí