Jana Fernández, campiona de la UEFA Women’s Champions League amb el Barça

És el segon títol continental de la jugadora sesrovirenca

Ens vam quedar amb l’espina per tota la gent que va viatjar a Torí. Volem donar ara la Champions a l'afició a Eindhoven". Així de clar es mostrava Jana Fernández, a un més del partit més important de la present temporada per a ella i el seu equip, l’FC Barcelona. I va complir la seva promesa. La defensa sesrovirenca ja té el seu segon títol continental després de proclamar-se campiona de la UEFA Women’s Champions League amb el Barça guanyant al Wolfsburg alemany a la final per 3-2 en un partit que es va disputar en el PSV Stadium d’Eindhoven.

Fxt6igHXoAYyqiP

Captura de pantalla 2023 06 03 a las 18.12.49

No va ser un partit fàcil per a les blaugranes, ja que van haver de remuntar un 0-2 del final de la primera part en una segona meitat de total domini blaugrana. El marcador: 0-1 (3’): Pajor. 0-2, (37’): Popp. 1-2 (48’): Patri. 2-2 (50’): Patri. 3- (70’): Rolfö.

FxuEwUOWwAAPRu1 copia

Explosió d’alegria a Sant Esteve Sesrovires

El municipi del Baix Llobregat Nord, població natal de Jana Fernández, va estar, en tot moment, al costat de la jugadora blaugrana. La Penya Blaugrana de Sant Esteve Sesrovires va instal·lar una pantalla gegant al Casino, seu social de l’entitat, per veure la final. Molts sesrovirencs i sesrovirenques van poder gaudir del partit i veure com una veïna seva arribava a la seva tercera final consecutiva, quarta en cinc temporades, i la guanyava, tot i que no va tenir l'oportunitat de jugar. Altres localitats com Martorell i Castellví de Rosanes també van instal·lar una pantalla gegant.

Captura de pantalla 2023 06 03 a las 22.20.03

Cal recordar que la Penya Blaugrana de Sant Esteve Sesrovires va distingir recentment a Jana una placa que l’acredita com a presidenta honorífica de l’entitat. I és que Jana Fernández està vivint el millor moment a l'FC Barcelona després d'un any fora camps de futbol per un trencament del lligament creuat anterior. Des que va tornar, fa un parell de mesos ha tornat a sentir-se futbolista.

Recepció institucional

Com a homenatge a la consecució del títol femení de clubs més prestigiós d’Europa, el primer equip femení es desplaçarà avui diumenge a la plaça Sant Jaume de Barcelona, on serà rebut a la Generalitat de Catalunya primer i a l’Ajuntament de Barcelona després per les màximes autoritats del país i de la ciutat.

Captura de pantalla 2023 06 03 a las 22.32.47

Està previst que l’equip arribi en autocar fins a la confluència de la Via Laietana amb la plaça de l’Àngel i faci a peu el tram final a la plaça Sant Jaume pel carrer de Jaume I. L’entrada per a l’afició a la plaça Sant Jaume es farà exclusivament pel carrer Jaume I, el carrer de Ferran i el carrer del Bisbe, i deixarà els altres accessos a la plaça com a vies d’evacuació i per als equips d’emergències.

La recepció a la Generalitat de Catalunya començarà  a les 18.00 hores amb la presència institucional del president, Pere Aragonès. Posteriorment, l’expedició creuarà la plaça Sant Jaume per ser rebuda per l’alcaldessa en funcions de la ciutat de Barcelona, Ada Colau.

Redacció / Fotos-Vídeo: FC Barcelona-EFE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix