El CE Sant Vicenç dels Horts-Atlètic Vicentí ja és centenari

Dissabte 29 de desembre, l’entitat va fer 100 anys de vida, just el dia que el ferrocarril passava per primer cop per Sant Vicenç dels Horts. Després d’un any d’actes commemoratius, el club tancarà la seva agenda de celebracions el proper 20 de gener, en el marc de La Mostra. L’Ajuntament li lliurarà la medalla d’or en reconeixement a la seva trajectòria esportiva i social, com una de les entitats més emblemàtiques del municipi.

El lliurament de la medalla d’or es farà a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, amb la presència de totes les autoritats municipals encapçalades per l’alcalde, Oriol Junqueras. Serà el punt i final a un any marcat per les celebracions d’una entitat que entra a formar part del distingit grup de clubs centenaris.

Durant 2012, l’entitat ha organitzat diversos actes, com  una exposició de fotografies de tots els temps, una marató de ràdio a l’emissora municipal o la jornada festiva que es va organitzar el 8 d’abril, als camps de futbol municipals de La Guàrdia i La Barruana, amb espectacles, concerts, participació d’entitats i un partit de futbol entre els equips veterans vicentins i els veterans del RCD Espanyol.

 Marçal Fontanals – ASVH / Foto: ASVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix