Sant Feliu de Llobregat va viure la gran festa de l’Enfutbola’t

La jornada lúdico-esportiva, organitzada per la Fundació de la Federació Catalana de Futbol va aplegar fins a 850 jugadors i jugadores amb diversitat funcional, intel·lectual i sensorial

Sant Feliu de Llobregat va acollir l’1 de maig la cinquena edició de l''Enfutbola't. Futbol per a tothom'. La jornada lúdico-esportiva, organitzada per la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, va tenir com a protagonistes a jugadors i jugadores amb diversitat funcional, intel·lectual i sensorial, i voluntaris. L’esdeveniment esportiu va comptar amb una participació i seguiment d’ensomni, tant al Camp de Futbol Municipal de Les Grases, com al Poliesportiu Andrei Xepkin, on es van disputar els partits de la modalitat de futbol sala.

2023 05 01 18 41 39 SP0079 0087

FvEKqC3WYAsVD3l

Captura de pantalla 2023 05 02 a las 9.13.19

Les dues instal·lacions esportives de la capital del Baix Llobregat van acollir els partits de futbol-7 i els de futbol sala, amb un total de 47 equips inscrits, formats per 850 jugadors i jugadores. Aquests es van distribuir en sis categories segons el nivell, i es van celebrar 72 partits al llarg de la jornada.

Captura de pantalla 2023 05 02 a las 9.13.38

2023 05 01 20 22 40 SP0079 0932

El nou president de la Fundació de l’FCF,  Ivan  Carrillo, va valorar molt positivament la cinquena edició. "Aquest acte demostra que no hi ha barreres en el futbol. És meravellós i un dia molt gran. Els que han perdut s'abracen als que han guanyat. Avui els nois i noies ens han demostrat valors com l'amistat i el joc net, anant molt més enllà del que és el sentit de la competició i l'esport", va destacar Carrillo. Per la seva banda, l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Oriol Bossa, va agrair l'esforç que van dur a terme la Fundació de l'FCF i el Santfeliuenc FC perquè la festa fos completa.

2023 05 01 19 53 25 SP0079 0714

Sorteig de premis, pilotes i samarretes signades

Els partits van començar a les nou del matí tant als camps de futbol, com al pavelló de Les Grases. A les dotze del matí, es van aturar tots els encontres per fer el sorteig de premis i aprofitar per menjar fruitat i hidratar-se.

2023 05 01 18 43 13 SP0079 0241

Cal remarcar l'ajuda d'un total de quaranta voluntaris de la Fundació de l'FCF i del Santfeliuenc FC, i altres entitats que van fer una tasca encomiable, a les diferents carpes on es van distribuir refrescos, fruita i aigua. Els que van tenir més sort van ser els premiats amb pilotes de futbol, a més de samarretes signades d'equips de la Primera Divisió.

2023 05 01 20 24 10 SP0079 0854

Novetats

Com a principals novetats,  la cinquena edició de l’Enfutbola’t va ser transmesa per la plataforma Twitch a través de l’empresa col·laboradora MyPlay, amb la participació de tres “casters”, entre ells Albert Pino, que és jugador de futbol amputat. Enguany, el torneig també va comptar amb un grup de tres fisioterapeutes de Core Sportwellnees, que van estar molt atents a totes aquelles incidències que els van requerir els i les futbolistes participants.

FvEUbBmWcAA7v6l

D’altra banda, els àrbitres del CTA de l’FCF que van xiular els partits van ser els següents: María del Castillo García Franco, Jesús María García Sánchez, Míriam López Hervas, Elicinio López Moreno, Aitor Mera Gragea, Hugo Pérez Ávila, Erik Pérez García i Sergio Santillana Zafra. Quant al CTA de l’LCFS, els col·legiats que van participar en aquesta jornada van ser Raquel Alguacil Moltó i Alejandro Madrid Nicolás.

2023 05 01 20 32 08 SP0079 0689

A més, la Fundació Catalana de Futbol va comptar amb la participació de federacions esportives i entitats socials amb esportistes amb algun tipus de minusvàlua o que, per la seva situació personal, pateixen risc d'exclusió social. Entre aquestes entitats hi ha diversos clubs federats a l'FCF amb equips de futbol adaptat, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, o la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix