Sant Feliu serà la seu de la cinquena edició de l’Enfutbola’t

En total s’han inscrit quaranta-set equips que participaran amb 850 jugadors i jugadores amb diversitat funcional, intel·lectual i sensorial

Enfutbola’t. Futbol per a tothom’ és el torneig de futbol per a jugadors i jugadores amb diversitat funcional, intel·lectual i sensorial, organitzat per la Fundació Catalana de Futbol. La cinquena edició es durà a terme el pròxim dilluns 1 de maig a Sant Feliu de Llobregat. Per primera vegada, aquest esdeveniment canvia de data i, en comptes de fer-se al mes de juny, com ha estat habitual fins ara, tindrà lloc a principis del mes de maig.

2023 04 20 13 38 40 SP0068 0051

2023 04 18 12 39 24 1V2A7888

En total, s’han inscrit quaranta-set equips que participaran amb 850 jugadors i jugadores, distribuïts en sis categories diferents segons el nivell (71 partits). Els partits de Futbol 7 i els de futbol sala es disputaran a les instal·lacions esportives de Les Grasses i al Pavelló Andrei Kepkin del municipi del Baix Llobregat.

2023 04 18 11 21 23 portada slider

Aquesta jornada lúdic-esportiva té l’objectiu de mostrar a la societat que el futbol és un esport obert a tothom, sense barreres ni prejudicis, i on la pilota roda en tots els terrenys de joc. També vol oferir un dia de futbol i diversió per a tots aquests jugadors i jugadores que estimen i practiquen aquest esport, però no tenen un espai on competir.

2023 04 20 13 39 22 SP0068 0065

Durant la presentació del torneig, el nou president de la Fundació Catalana de Futbol, el gavanenc Ivan Carrillo, va donar “les gràcies a Pere Guardiola, l’anterior president, per portar la Fundació a on està a dia d’avui i a tota la gent que hi ha darrera, les quals han ajudat moltíssim i els agraeixo tota la feina realitzada”. Així mateix, Carrillo va explicar que “durant els darrers any els clubs de futbol tenen cada vegada més equips amb jugadors amb discapacitat funcional i, per tant, necessiten diners per tirar endavant projectes d’aquest tipus. Volem arribar a més clubs, amb més patrocinadors, però també a altres clubs i entitats catalanes per a què s’adhereixin a aquestes accions i, així, poder potenciar molt més els projectes socials.”

2023 04 20 13 39 55 SP0068 0136

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va agrair la tasca realitzada de Pere Guardiola “perquè el servei que has donat a aquesta Fundació ha servit per reflotar-la i l’has deixat a dalt de tot. Per això, amb l’Ivan seguirem ajudant a tot el futbol català amb aquest conjunt de persones que realment ho necessiten. La Fundació es va crear per ajudar i nosaltres estem aquí per ajudar a les persones. Estem treballant per a què aquests jugadors i jugadores es puguin federar. Esperem que el dia 1 sigui l’èxit que ho és cada any, i és que a la Fundació s’està treballant molt bé.”

Novetats

Una de les novetats més destacades d’aquesta edició és la creació del canal de Twitch de la Fundació (@FundacioFCF), des del qual es podrà seguir en directe tota la jornada i veure els partits de Futbol 7, Futbol 5 i futbol sala.

2023 04 20 13 39 01 SP0068 0112

Així mateix, per primera vegada, tots els participants gaudiran d’un servei de fisioteràpia i podran lluir la samarreta commemorativa que s’ha creat especialment per aquest esdeveniment.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
137

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix