Sant Feliu de Llobregat acollirà la futura ciutat esportiva de l’FCF

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i l’alcalde, Oriol Bossa, van signar un protocol d’intencions per la presentació d’un projecte de construcció de l’equipament al municipi

La Federació Catalana de Futbol comença a treballar en la projecció de la nova casa del futbol català. El president de l’ens federatiu, Joan Soteras, i l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Oriol Bossa, van signar ahir divendres un protocol d’intencions, per la presentació d’un projecte de ciutat esportiva de l’FCF en terrenys del municipi baixllobregatí. L’acte, que va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, també va comptar amb la participació del director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro.

2023 03 31 18 54 06 portada slider

El futur complex esportiu pretén esdevenir la seu de les Seleccions Catalanes, tant masculines com femenines, de les diferents modalitats esportives de l’FCF. Entre altres espais, està previst que albergui diversos camps de futbol de gespa natural i artificial, un pavelló de futbol sala i un camp de futbol platja. A la vegada, hi ha la voluntat que les instal·lacions puguin comptar amb un edifici d’oficines, per acollir els serveis centrals de l’FCF i de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, així com una residència per a jugadors i jugadores.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va destacar que aquest és “l’inici del camí cap a la nova casa del futbol, futbol sala i futbol platja català”, afegint que es tracta d’un “somni que fa temps que perseguim”. “Som la federació territorial més gran i important de l’estat, superant les 190.000 llicències, i crec que aquest és un pas importantíssim i necessari”, va dir el màxim dirigent de l’ens federatiu, detallant que les futures instal·lacions permetran “donar valor i una major qualitat de treball en el dia a dia de totes les Seleccions Catalanes”. A la vegada, Soteras va voler agrair a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat “la predisposició amb què ha acollit la proposta de la Federació”, així com també a la Generalitat de Catalunya “l’acompanyament per arribar a fer realitat aquest projecte.”

oteras declas ciutatesportiva

Al seu torn, l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Oriol Bossa, va explicar que es tracta d’un dia “de molta alegria”, amb l’arrencada dels “tràmits i protocols per fer les coses correctament, sense febleses jurídiques per arribar el dia de demà a bon port. Això és ser útils per la ciutat”. Bossa va afegir que “amb aquesta signatura l’esport fa un gran salt endavant a la ciutat.”

2023 03 31 19 53 48 FEL6933

Per la seva banda, el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, va indicar que el Govern es posa “a plena disposició de la Federació i l’Ajuntament perquè el projecte arribi a bon port, el més aviat possible”. “Acabem la setmana acompanyant dues institucions que fan una aposta esportiva rellevant, potent i ambiciosa. Des de la Generalitat només podem expressar gratitud perquè vulguin fer aquest pas”, va subratllar.

Redacció / Fotos: FCF-Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
134

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix