Més de 1.700 atletes es donen cita a la Marató del Mediterrani

La prova atlètica, que es va celebrar a Castelldefels, va arribar a la divuitena edició

Aquest diumenge 5 de març es va celebrar la Marató del Mediterrani, que va arribar a la divuitena edició. Més de 1.700 atletes van participar en la prova atlètica castelldefelenca que es va dividir en tres distàncies diferents a més d’una marató per parelles. Els corredors i corredores van omplir els carrers de la ciutat.

FqdQLoNXoAAFmvd

A la categoria Mitja (21 km), el guanyador en la categoria masculina va ser Anas Bakhat (Ironwill Solideo), amb un temps d’1h08’17’’, seguit l’Alejandro Rodríguez (L’Hospitalet Atletisme, 1h’09’50’’) i Álex Cerveró (Sugar Athletics, 1h09’51’’). En la categoria femenina, la vencedora va ser Elisabet Martín (Fisiologic.Com), que va fer un registre d’1h23’20’’. Maria Ruiz (PCteam, 1h26’01’’) i Giulia Rigodanza (BCTeam, 1h28’29’’) van completar el podi.

A la distància dels 10 quilòmetres es va imposar Driss Lakhouaja, de l’Ironwill Solideo, amb un temps de 32’24’’. En segon lloc va acabar Sergi Matas (PCTeam, 32’55’’), i tercer fou Luis Puigdefàbregas (33’02’’). A la categoria femenina, la guanyadora va ser Cristina Silva (Ironwill Solideo, 35’10’’), seguida de Rebeca Suárez (Independent, 35’50’’) i Elisa Melilli (UCA, 36’42’’).

FqdQbPQXwAEA4 g

FqdQbPNWYAIoRj4

I en els 5 quilòmetres, Marc Cunyat va guanyar en categoria masculina amb un registre de 14’59’’. Chakir El Hamdouni (Amisi, 15’09’’) i David Fernández (Iron will Solideo, 15’17’’) van ser segon i tercer respectivament. En dones, la primera classificada fou Paula Batlle, amb un temps de 17’58’’. Silvia Segura (Ironwill Solideo, 18’03’’) va acabar segona, i Airina Guillen (Los Martes con dios, 18’22’’), tercera.

Els guanyadors de la Marató per Parelles van ser Joan Josep Maria-Pedro Muñoz, en la categoria masculina, i Elisabet Rodríguez-Easther Cruz, en la femenina.

FqdQbPRWYAIOaYU

La prova va tornar a comptar amb un vessant solidari. Enguany, un euro de cada inscripció va anar destinat a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. Els i les participants també van tenir l'opció de fer una donació opcional extra. Es va recaptar un total de 2.369 euros.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix