Pau Gasol triomfa a l’All-Start de l’NBA com a entrenador

El santboià, que va guanyar la final del Rising Stars Challenge, està entre els finalistes per ingressar en el Saló de la Fama

Pau Gasol continua triomfant en el món del bàsquet. L'exjugador santboià va participar com a entrenador, ahir divendres al Vivint Arena d’Utah, en el Rising Stars Challenge. Un partit que va donar el tret de sortida a l’All-Start de l’NBA 2023. Un partit d’exhibició format per jugadors principiants (rookies) i jugadors de segon any (sophomores) contra un altre igual format per jugadors de països de la resta del món. Una estrena feliç perquè el seu equip va guanyar al de Joakim Noah a la gran final (25-20).

16767031610177

FpOT8mFXoAAsS V

“Amb aquests nois joves que arriben a la lliga. Tenia un equip talentós i si competeixes més dur que l'oponent tens una millor oportunitat per guanyar. Estic feliç, hem jugat bé i ha estat molt divertit per a mi”, va manifestar Gasol.

I és que el seu equip era d'allò més potent, amb Paolo Banchero -el millor número 1 del draft el dels Magic des de LeBron-, i Scottie Barnes –‘Rookie de l'Any’ regnant amb els Raptors-, com alguns dels grans noms. Un equip d’autèntic luxe completat amb Bennedict Mathurin (Indiana Pacers), Jaden Ivey (Detroit Pistons), Jose Alvarado (Nova Orleans Pelicans), Keegan Murray (Sacramento Kings) i Andrew Nembhard (Indiana Pacers). Alvarado, company de Willy Hernangómez en els Pelicans, va ser nomenat MVP. “El Team Pau va complir. Orgullós dels meus jugadors, va ser divertit. Rècord de 2-0 com a entrenador, per cert...", va dir a Twitter.

Captura de pantalla 2023 02 18 a las 7.02.28

FpOT8mHXsAAEIEE

Hall of Fame

D’altra banda, Gasol figura en la llista de finalistes per a entrar en el Saló de la Fama del Bàsquet Naismith Memorial 2022, anunciada per la lliga estatunidenca a Salt Lake City (els EUA) prèvia al començament del cap de setmana de l’All-Star.”Gràcies, molt agraït”, ha dit a través del seu Twitter.

FpNAH0lagAASHLM

El santboià, de 42 anys i doble campió de l’NBA amb Los Angeles Lakers, va ser triat pel North American Committee. Entre els finalistes també hi ha l'alemany Dirk Nowitzki, el francès Tony Parker, Dwyane Wade, Gregg Popovich, Becky Hammon i Jennifer Azzi, entre altres exjugadors i exjugadores. Els noms dels nous membres del Saló de la Fama es coneixeran el primer d'abril, durant la Final a Quatre de la NCAA a Houston (Texas).

Redacció / Fotos: NBA-PG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix