El Baix Llobregat, protagonista a la 102a edició de la Volta a Catalunya

La sisena etapa tindrà sortida a Martorell i arribada a Molins de Rei

Ja es coneixen tots els detalls de la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que va celebrar la seva presentació oficial ahir dimecres 1 de febrer l’INEFC de Barcelona. La històrica prova ciclista catalana, que tindrà lloc entre els pròxims dies 20 i 26 de març, va fer públic en l’acte tots els detalls del seu recorregut, amb tres etapes de muntanya que li sumen una exigència gairebé sense precedents a una cursa que atrau els millors ciclistes del món. 

2e7a0

001VoltaCatalunya

Fn6AfA4XEAAZpAk

La presentació tenia una de les seves grans atraccions en la publicació del recorregut complet de la prova, consolidada en la màxima categoria mundial del ciclisme, l’UCI WorldTour. Els millors equips ciclistes del món –un total de vint-i-cinc– oferiran un gran espectacle en les set etapes que uniran Sant Feliu de Guíxols i Barcelona, mostrant un any més la riquesa i el potencial ciclista de Catalunya. El vigent campió del món, el belga Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step), encapçala la llista d’estrelles de les quals ha transcendit la seva intenció de prendre part a la Volta d’enguany, juntament amb altres noms tan esperats com el del triple vencedor de la Vuelta a Espanya Primoz Roglic (Jumbo-Visma) o el vencedor de Tour de França i Giro d’Itàlia Egan Bernal (Ineos Grenadiers), que ja sap el que és pujar al podi de la Volta (tercer l’any 2019).

Fn4l4ZtX0AAmBZx

Protagonisme del Baix Llobregat

Com ja va anunciar fa uns mesos La Premsa del Baix, la sisena etapa unirà Martorell i Molins de Rei, dues poblacions de la comarca que tornen al recorregut de la Volta després de dècades d’absència en una jornada de 177 quilòmetres que portarà als ciclistes per terrenys trencacames pel centre de Catalunya, arribant fins a territori lleidatà. En la part final, els ascensos a l’Alt de la Creu d’Aragall (segona categoria) i l’Alt de Fontpineda (tercera categoria) poden portar sorpreses.

ea88d

a51f9397 626b 4e4a 8237 ee38d888c27d 1320x742

D’altra banda, Barcelona tornarà a ser el jutge de la Volta a Catalunya en la seva setena etapa, amb sortida i arribada a la capital de Catalunya en un recorregut de 142 quilòmetres que enguany incorpora l’Alt de Begues (segona categoria) abans de tornar al circuit final a Montjuïc, que sempre ofereix un espectacle competitiu i de públic especial per tancar una setmana d’emocions. També passarà per Begues, Viladecans, Cervelló o Castelldefels, entre altres municipis del Baix Llobregat.

9d1fb

Reconeixements

També es va fer el lliurament de les Medalles d’Honor de l’entitat, que enguany han estat per a Juli Pernas, Xevi Soler, Isaac Vilalta, Néstor Biosca, Àlex Flor i el Club Ciclista Molins de Rei, que celebra el seu 75è aniversari.

002VoltaCatalunya

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Volta a Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix