Sant Vicenç dels Horts obrirà l'Open Barcelona BTT 2023

La prova ciclista se celebrarà el pròxim diumenge 5 de febrer amb sortida i arribada a l’Institut Frederic Mompou

El pròxim diumenge 5 de febrer es posarà en marxa el calendari 2023 de l'Open Barcelona de BTT, que mantenint la tònica de les temporades anteriors viurà la seva primera cita a Sant Vicenç dels Horts.

fmbzvwuxsakuvsa

Captura de pantalla 2023 01 29 a las 22.12.46

El club La Familia BTT organitza de nou la prova ciclista en l'exigent circuit de gairebé quatre quilòmetres pels senders de Can Costa amb la sortida i arribada situada a l'Institut Frederic Mompou del municipi baixllobregatí. Les inscripcions a la prova tancaran la mitjanit del pròxim dimarts. Mario Sinués i Noemí Moreno són van ser els vencedors de l'Open Barcelona BTT del darrer 2022.

Redacció / Fotos: FCC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix