L’Ajuntament de Gavà millorarà la Zona Esportiva de Can Torelló

L’actuació, que s’allargarà fins a finals d’any, té un pressupost 1,2 milions d’euros i inclou la substitució de la gespa al camp de futbol 1, la millora energètica i la reordenació de la zona d’aparcament i dels accessos

La Zona Esportiva de Can Torelló, a Gavà, ha iniciat un procés de remodelació que, amb una inversió d’1.200.000 euros suposarà un salt qualitatiu en el conjunt de les instal·lacions i l’accés a aquestes. La intervenció s’allargarà fins a finals d’any i es desenvoluparà per fases.

torello 2

La primera fase, ja en execució, consisteix en la pavimentació d’accessos. Aquests treballs també s’acompanyen de l’arranjament de la zona d’esbarjo i dels jocs infantils.  Aquesta primera fase vindrà seguida de la renovació de la gespa artificial del camp 1 de futbol, que es preveu que comenci a mitjans febrer. La remodelació de Can Torelló continuarà amb la reordenació i millora de la zona d’aparcament, al mes de juliol coincidint amb el parèntesi de les competicions esportives per les vacances estivals.

1915019Master

Captura de pantalla 2023 01 24 a las 21.59.52

Més del 50% de la inversió anirà destinada a la millora de l’eficiència energètica de l’equipament, que compta amb més de 2.500 usuaris d’escoles esportives i clubs locals de dilluns a divendres, i una mitjana d’un 1.000 durant els camps de setmana.

torello 3

L'alcaldessa Gemma Badia ha explicat que “aquesta és una obra molt esperada i dona resposta a diferents peticions de les entitats esportives i persones usuàries. Així, millorem l’accessibilitat i la mobilitat i canviem la gespa del camp 1. A més, millorarem l’eficiència energètica, cosa que permetrà reduir el consum a la meitat.”

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix