Sant Boi renova la pista de bàsquet del Parc de la Muntanyeta

La Gasol Foundation durà a terme una sèrie d'activitats i propostes de dinamització durant l'any 2023 per promoure hàbits saludables entre els nens i les nenes i famílies del municipi

2K Foundations ha donat a conèixer el seu últim projecte juntament amb la Gasol Foundation, la fundació liderada per Pau i Marc Gasol que treballa per reduir les xifres d'obesitat infantil mitjançant la promoció d'hàbits de vida saludables. La renovació de les pistes del Parc de la Muntanyeta ha estat a càrrec de l'artista urbà Digo Diego la visió del paisatge del qual s'inspira en els models de planificació urbana, la geometria i abstracció.

LluisaMoret CristinaRibes DigoDiego CoriBarret 1

DJI 0942

"És un honor per a mi participar en projectes com aquest a través de la Gasol Foundation per oferir als més petits espais destinats a la pràctica de l'esport que tant estimo i que serveixin també per a la promoció d'hàbits saludables" declara Pau Gasol, president de la Gasol Foundation. A més, afegeix: “em fa especial il·lusió que sigui a Sant Boi, ja que és la ciutat on vaig créixer i vaig fer els meus primers passos com a esportista, a més de ser la seu de la nostra fundació.”

LluisaMoret CoriBarret CristinaRibes 1

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha destacat que “aquest nou equipament esportiu ve a recordar-nos la importància de les aliances públic-privades en el disseny de les ciutats del futur. Per a nosaltres, aquesta pista representa el triomf d'aquest ADN col·laboratiu i suposa un impuls important per a les nostres polítiques orientades a la pràctica de l'esport i, en general, al foment dels hàbits saludables. Es tracta, doncs, d'una actuació que respon plenament a la nostra estratègia de ciutat sostenible i saludable. D'altra banda, ens fa una il·lusió especial donar continuïtat a una relació que s'està demostrat tan fecunda amb els nostres amics i amigues de la Fundació Gasol.”

LluisaMoret CoriBarret CristinaRibes 2

“La renovació de la pista de bàsquet de la Muntanyeta és un exemple de com la col·laboració entre entitats privades, públiques i el tercer sector és capaç de transformar els entorns on viuen, creixen i juguen els més petits” ha afirmat Cristina Ribes, directora executiva de la Gasol Foundation Europa. "Volem que aquesta pista es converteixi en un espai familiar, on nens i nenes, adolescents i adults puguin gaudir de l'activitat física", ha afegit.

2KFoundation

Aquestes noves pistes estan a disposició del municipi baixllobregatí. Com a part de la celebració, diferents escoles de Sant Boi de Llobregat han estat convidades a participar en l'acte i al llarg de l'any 2023 la Gasol Foundation les dinamitzarà amb activitats per a tota la família que fomentin els quatre pilars dels hàbits de vida saludables: activitat física i esport, alimentació saludable, son i benestar emocional.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix