Joel Plata, l’opció catalana al Memorial Joaquim Blume de gimnàstica

En categoria femenina, la principal favorita és la francesa Lea Annie Franceries, de 18 anys, que competeix amb CGE Les Moreres d'Esplugues de Llobregat

Joel Plata serà el màxim representant espanyol en la 40a edició del Memorial Joaquim Blume-Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de gimnàstica artística, que se celebrarà en el CEM Olímpics de la Vall d'Hebron de la capital catalana el pròxim 1 d'octubre.

imago0040993131w

Plata, Viladecanenc de 24 anys, va aconseguir la medalla de bronze en barra fixa del Campionat d'Europa 2022 de Munic. Va participar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, ocupant el dotzè lloc per equips i va guanyar la medalla de plata en el concurs complet dels Jocs del Mediterrani d'Orà 2022.

Els seus rivals directes seran el japonès Kazuma Kaya, doble medallista olímpic a Tòquio 2020, amb sis medalles en els Campionats del Món i segon en el Blume 2018, i el britànic Joe Fraser, campió del món del 2019 en la modalitat de paral·leles i triple campió d'Europa a Munic 2022.

En categoria femenina, la principal favorita és la francesa Lea Annie Franceries, de 18 anys, que competeix amb CGE Les Moreres d'Esplugues de Llobregat i que va ser medalla d'or en barra d'equilibris i de plata en el trofeu Master Massilia 2021. Amb ella també estaran la seva compatriota Morgane Angele Osyssek, de 19 anys, medalla d’argent per equips en els Jocs del Mediterrani 2022; la israeliana Ofir Netzer, medalla d’argent en salt de la Copa del Món de Cottbus 2022; la jove italiana de 15 anys, Manila Esposito; i la seva compatriota Verónica Mandriota, de 17 anys.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix