Sant Vicenç acull la penúltima prova del calendari ciclista cadet i fèmines

Va aplegar un total de setanta-dos participants entre totes les categories

Es va celebrar la divuitena edició de la Cursa Ciclista Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts el passat dissabte 24 de setembre, penúltima prova de la temporada 2022 de carretera del calendari de Copa Catalana Cadet masculina i Copa Catalana Fèmines, Cadet, Júnior i Màster. La competició va aplegar un total de 72 ciclistes entre totes les categories.

copacatalana. svh 2

opacatalana svh 3

El cadet Gerard Mora (UC Vilanova-Sagalés), que va protagonitzar una important escapada en solitari que el puja a la cinquena plaça de la Copa Catalana, la júnior Estefanía Jiménez (CAF Turnkey Engineering), la cadet Ainara Inarejos (Penya Ciclista Baix Ebre) i la màster Úrsula Ospina (Ratpenat Club Ciclista) es van endur la victòria en les diferents categories després dels 48 quilòmetres recorreguts en el circuit urbà a la zona de la Barruana de la localitat baixllobregatina, en la prova organitzada per la Penya Ciclista Bons Amics.

En els dos calendaris, el Gran Premi Ajuntament de Sant Boi del pròxim 9 d'octubre representarà el final de la temporada.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix