La platja de Castelldefels tornarà a acollir una nova edició del Voleiboom

La vint-i-dosena edició es dividirà en set competicions diferents, més de vint categories i es jugarà en més de trenta pistes

El proper cap de setmana, 16 i 17 de juliol, arriba el Torneig Voleiboom by Autovivo, la gran festa del vòlei platja de Castelldefels. Durant el cap de setmana es disputaran fins a set competicions diferents entre les quals destaquen el 2×2 i masculí i femení, puntuables pel Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya, i la prova 4×4 masculina i femenina, que determinarà els Campions de Catalunya 4×4. Les finals d’aquestes categories es disputaran diumenge a la tarda i es podran seguir pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

40784127 2169829209937526 420985873945853952 n

La competició Voleiboom arriba a la seva 22a edició amb un gran desplegament. Per acollir les set competicions, i les més de vint categories, s’instal·laran més de trenta pistes, de les quals 8 seran centrals, 2 carpes d’organització independents, i una pista principal amb grades d’accés gratuït. A més hi haurà dos speakers, sortejos i concursos per a tothom i premis per a tots els guanyadors, destacant els premis en metàl·lic del 2×2 i 4×4 masculí i femení elit.

voleiboom 2

La jornada de dissabte acollirà la competició 2×2 masculina i femenina, amb categories elit, pro i amateur; i la competició 4×4 mixta pro i amateur. D’altra banda, diumenge serà el torn de la competició dels menors (sots 17 masculí/femení, sots 15 masculí/femení i minis unisex), del 4×4 femení i masculí, amb les categories elit, pro i amateur, i del 2×2 mixt pro i amateur.

oliboom 4

A més, Voleiboom celebra l’única prova 4×4 masculina i femenina homologada per la Federació Catalana de Voleibol, per la qual cosa els campions de la categoria elit seran, oficialment, els Campions de Catalunya. Pel que fa a la categoria 2×2 masculina i femenina repartirà un 50% més de punts Voleiboom, i al ser també una prova homologada tindrà una puntuació ponderada d’1 pel Campionat de Catalunya. A més, les setze millors parelles també obtindran punts pel Campionat d’Espanya.

Redacció / Fotos: Voleiboom

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix