L’handbol baixllobregatí ja coneix els calendaris nacionals

Enguany hi ha representació comarcal a la Divisió d’Honor Plata femenina i la Primera Nacional masculina

La Real Federación Española de Balonmano va donar a conèixer els calendaris de les diferents competicions nacionals. El Baix Llobregat estarà representant en dues categories: Divisió d’Honor Plata femenina i Primera Nacional masculina.

Captura de pantalla 2022 07 07 a las 18.49.51

Captura de pantalla 2022 07 07 a las 18.51.08

WhatsApp Image 2021 04 14 at 13.11.30

La Divisió d’Honor Plata femenina (grup C), la tercera categoria nacional, estarà representada per tres equips de la nostra comarca: Fundació Handbol Sant Vicenç, Handbol Gavà i Handbol Sant Joan Despí. Les vicentines s’estrenaran a casa -Poliesportiu Municipal Sant Josep-  davant el Mislata, mentre que les gavanenques ho faran al Jacme March reben a l’Oliba Green Beer Lleida. Mentrestant, l’Handbol Sant Joan Despí també debutarà a la seva pista -Poliesportiu Salvador Gimeno- davant l’OAR Gràcia Sabadell.

oarg

Captura de pantalla 2022 07 07 a las 18.47.22

EQ Pj74XYAE3B13

D’altra banda, la Primera Nacional masculina, la tercera categoria nacional, hi haurà quatre representants del Baix Llobregat. En el grup D: Handbol Sant Joan Despí, CH Sant Esteve Sesrovires i l’Handbol Esplugues. Els santjoanencs iniciaran la Lliga a la pista de la UE Sarrià, els espluguins a Les Moreres davant el Sant Martí Adrienenc i els sesrovirencs a casa davant l’Handbol Terrassa. Mentrestant, en el grup E, està enquadrat la Fundació Handbol Sant Vicenç, que va assolir l’ascens l’anterior temporada. Els vicentins s’estrenaran a Benidorm.

Captura de pantalla 2022 07 07 a las 18.45.48

Redacció / Fotos: CFEHSV-HG-HE-CHSE-HSJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix