El Sala 5 Martorell, a dos partits per l’ascens a Segona Divisió

Els del Baix Llobregat Nord s’enfrontaran davant la Unión Tres Cantos FS en partit d’anada i tornada

Ja estan definides les tres finals d'on sortiran els equips que pujaran a l’LNFS. La tercera ronda de la competició ha aparellat a Santiago Futsal i Imperial CD, al CD El Valle i Gáldar Gran Canaria FS i a la Unión Tres Cantos FS contra Sala 5 Martorell. Els partits es disputaran en format d'anada i volta els caps de setmana del 11-12 i 18-19 de juny.

FUen ciWAAALf F

Aquest dilluns 6 de juny han quedat definits els aparellaments de la tercera Fase del Play Off d'Ascens a Segona Divisió. La tercera i definitiva fase  a la categoria de plata, que reuneix els sis guanyadors de l'anterior ronda, establirà tres eliminatòries de les quals sortiran els tres equips que obtinguin la plaça el curs 2022/23 en la Lliga Nacional de Futbol Sala.

FTTl8ljXEAAJK9Z

La ronda torna a mantenir el format a doble partit (anada i volta) de la segona Fase. Això fa que es mantinguin el mateix sistema de competició on s'acumulen els gols anotats en tots dos partits i, en cas de persistir l'empat en el global de l'eliminatòria, l'equip amb millor coeficient comptarà amb l'avantatge de segellar el seu ascens sense ser necessari acudir al torn de penals al final de la pròrroga del partit de tornada.

Taula de coeficients

  1. Gáldar Gran Canaria FS (2,62 punts)
  2. Imperial CD (2,37 punts)
  3. Sala 5 Martorell (2,13 punts)
  4. Santiago Futsal (1,9 punts)
  5. CD El Valle (1,7 punts)
  6. Unión Tres Cantos FS (1,57 punts)

Redacció / Fotos: Sala 5 Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix