Domini pratenc en el Campionat d’Espanya en pista de patinatge de velocitat

Luisa González i Nil Llop van aconseguir entre els dos un total de tres medalles d’or, tres d’argent i una de bronze

El patinòdrom UDC Txantrea KKE de Pamplona va acollir, el passat cap de setmana, el Campionat d’Espanya en Pista de patinatge de velocitat en les categories júnior i sènior, on els patinadors pratencs van ser els grans protagonistes.

cvp elprat 1

La jove promesa del CPV El Prat, Luisa González, que competeix per primera temporada en categoria sènior, va acabar primera tant en els 200 metres Dual TT com en els 500 metres sprint. A més, González i les seves companyes Hannah Llop, Ainoa Carreño i Teresa Moreno van penjar-se la medalla d'or en els 3000m metres relleu. Per últim, la pratenca va finalitzar la prova dels 1000 metres sprint en segona posició.

cvp elprat 2

En categoria masculina, l'únic col·leccionista de medalles català va ser Nil Llop, també en categoria sènior. Fins a tres medalles va endur-se el patinador pratenc: Plata en els 1000 metres sprint i en els 500 metres sprint; i bronze en els 200 metres Dual TT.

Redacció / Fotos: FECAPA-Nil Llop

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix