Laura Redondo assoleix l’or al Campionat Iberoamericà d’Atletisme

La gavanenca de l’FC Barcelona va fer un millor llançament de martell de 68,68 metres

Laura Redondo continua sumant èxits esportius. L’atleta gavanenca va demostrar el seu domini en el llançament de martell i va aconseguir la medalla d’or amb una marca de 68.68 al Campionat Iberoamericà d’Atletisme Alacant 2022 celebrarà l’Estadi Olímpic Camilo Cano de La Nucia.  

La baixllobregatina podria haver estat campiona amb qualsevol dels seus cinc llançaments vàlids. El millor va ser de 68.68, sobrepassant dues vegades més la barrera dels 68 metres. Redondo va treure més de quatre metres a la brasilera Mariana Marcelino, que va aconseguir 64.51 i va ser plata, només 7 cm més que la tercera classificada, la colombiana Mayra Gaviria (64.44).

FTTdB3uXwAcn8 v

Redondo va contribuir així a rubricar Espanya en la primera posició en el caseller del campionat, una competició que va dominar d’inici a fi i en la qual va aconseguir catorze ors, vuit més que la República Dominicana, i trenta medalles, vuit més que el Brasil.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix