La CaCo de Sant Vicenç dels Horts arriba a la novena edició

És una cursa atlètica només per a dones de totes les edats

La Regidoria de Feminisme de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, conjuntament amb el Complex Esportiu Municipal–Piscina Montserrat Canals, organitza la novena edició CaCo (Caminar o Córrer) per a nenes, noies i dones amb motiu del Dia Internacional de la Salut de les Dones. Serà el proper 22 de maig partir de les 9 h i el punt de sortida i arribada serà la Pista Polivalent Municipal de Francesc Macià (cruïlla del carrer de Sant Joan Bosco amb del Ribot).

CaCo llibret22 ONLINE

Hi haurà dues curses: una d’1 Km per a nenes de fins a 9 anys (venda anticipada: 4€)  i una altra de 5 km (venda anticipada: 7€), per a noies i dones a partir de 10 anys.

L’objectiu d’aquesta activitat és doble: per una banda, fomentar la pràctica de l’esport i un estil de vida saludable entre les dones i, per l’altra, visibilitzar-les a l’espai públic i que se’l facin seu, sense temors ni prejudicis”, explica la regidora de Feminisme, Patricia Higueras.

 igp1417

Hi haurà un reconeixement especial per a les tres primeres classificades en la classificació absoluta; les tres primeres classificades en cadascuna de les categories tindran trofeu i hi haurà altres obsequis. Cal haver formalitzat correctament la inscripció per tenir dret al premi corresponent.

Les inscripcions es poden fer a través dels canals següents:

Entrenaments gratuïts

Totes les persones que vulguin posar-se en forma per fer front a la cursa, es poden apuntar de franc als entrenaments que organitza l’entitat Espai de Corredores. Són:

  • Els dilluns, de 19 a 21 h, al Camp de Futbol Municipal La Barruana
  • Els dissabtes, de 9 a 10.30 h a l’entrada del camí que porta al riu situada a la carretera de Sant Boi (a l’altura del c. Àngel Guimerà)

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix