Sant Feliu acollirà de nou el Trofeu Molinet de Minibàsquet

La competició, que arribarà a la vuitanta-vuitena edició i és la més antiga del país i d’Europa, es disputarà del 9 al 14 d’abril

La Sala dels Àustries del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat va ser l'escenari, ahir dimecres 16 de març al vespre, de la presentació oficial del Trofeu Molinet de minibàsquet. El torneig, que enguany arriba a la seva 58a edició, es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa, i durant aquests anys ha vist brillar molts jugadors i jugadores, alguns dels quals es troben disputant les lligues més importants d'Europa i del món.

mini 2

Per tercera temporada consecutiva, la ciutat de Sant Feliu de Llobregat serà la seu d'una especial edició del Trofeu Molinet, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol en col·laboració amb l'Ajuntament i amb el Club Bàsquet Santfeliuenc. El torneig, que s'havia de disputar en les tradicionals festes nadalenques, però que es va haver d'ajornar davant la situació de repunt del risc de contagi per la pandèmia de la Covid-19, finalment arribarà entre els propers 9 i 14 d'abril, emmarcat novament en unes dates especials, marcades per la celebració de la Setmana Santa 2022.

mini 3

El Palau Juan Carlos Navarro es tornarà a vestir de gala per a rebre una edició 2021-22 que gaudirà amb la compareixença de més de 40 equips i prop de 500 jugadors i jugadores participants. Enguany, també es comptarà, per segon curs consecutiu, amb la contribució del canal MyPlay, que s'encarregarà de retransmetre, en directe i de forma ininterrompuda a través de la seva aplicació, tots els partits femenins i masculins, excepte les finals.

I és que La Xarxa apostarà, per quarta vegada seguida, pel Bàsquet Català formatiu i emetrà en directe les finals femenina i masculina del 58è Trofeu Molinet de minibàsquet, dins els acords de col·laboració entre la Xarxa Audiovisual Local i la Federació Catalana de Basquetbol. Aquest conveni té l'objectiu de donar difusió de les diferents activitats del Bàsquet Català.

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix