Més de 200 ciclistes se citen a Sant Vicenç a l’Open Barcelona BTT 2022

Mario Sinués i Noemí Moreno, en la categoria elit, es coronen a la primera prova puntuable de la competició

Sant Vicenç dels Horts va ser l’escenari ahir diumenge 20 de febrer de l’inici del calendari de bicicleta de muntanya Open Barcelona BTT. El Club La Familia BTT va preparar, com sempre, un recorregut tècnic i exigent que va tenir el punt de sortida i arribada davant de l'Institut Frederic Mompou. Els camins de la pujada a l'ermita de Sant Antoni, pel barri de Can Costa, van ser, una vegada, més els protagonistes. La competició va aplegar més de 200 participants en diverses categories.

podi svh

A la categoria Elit masculina, Mario Sinués (Amunt-Tbikes-BH) a ser el primer amb un temps d’1h19’02’’. D’atra banda, a la categoria Elit femenina, Noemí Moreno, de l’Odena Esport Ciclista, es va proclamar campiona amb un registre d’1h19’44’’. Moreno és la vigent campiona.

podi svh 2

Els guanyadors a les altres categories són: Cadet (Martí Carrillo i Mariona Ratera), Màster 40 (Mireia Reig i Antonio Olivares), Màster 50 (Joan Antoni Asensio), Júnior (Zaira Boter i Adrià Regada), Màster 30 (Alexandra Nezhovorova i Jaume Casals), Màster 60 (Pere Batllori) i Sub 23 (Anna Caballer i Brian Jordan).

La propera cita de l'Open Barcelona BTT 2022 està prevista el pròxim 20 de març a Torrelles de Foix.

Redacció / Fotos: Aj. SVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix