Torna diumenge la Cursa La Pota-Roja de Cervelló

La principal novetat d'enguany és la puntuació de la distància marató en la International Trail Running Association (ITRA) en dos punts i en el Ranking Mountain en quatre punts

El municipi celebrarà aquest diumenge, 14 de novembre, la Cursa Pota-Roja, referent de les curses en les modalitats del Trail i la BTT a tot Catalunya. L'esdeveniment esportiu més esperat a aquest municipi del Baix Llobregat va quedar interromput l'any passat a causa de la pandèmia i aquest any aconsegueix rècords de participació, amb més de 1.700 corredors inscrits.

La cursa, organitzada per l'Ajuntament de Cervelló i Wefeel Events, consta de sis modalitats diferents en un sol matí: 8, 14, 24 i 42 km en trail i 20 i 35 km en BTT, que transcorren per les muntanyes i els paratges naturals del municipi. La principal novetat d'enguany és la puntuació de la distància marató en la International Trail Running Association (ITRA) en dos punts i en el Ranking Mountain en quatre punts.

102882438 3916109861794499 6934142061336712131 n

Captura de pantalla 2021 11 11 a las 19.15.13

La Cursa Pota-Roja se celebra des de l'any 2016 i en cada edició ha vist incrementat considerablement el nombre de participants en totes les modalitats. A més de diversos patrocinadors i d'entitats, l'organització compta amb desenes de persones voluntàries que col·laboraran en el lliurament de dorsals i els obsequis als corredors, repartiran els avituallaments i estaran presents en els punts de control de la cursa. Tota la senyalització i el marcatge dels punts s'ha fet amb materials sostenibles amb el medi ambient. Durant tot el matí, els camins i corriols de muntanya s'ompliran de corredors, que a peu o en bicicleta, demostraran el seu nivell i condició física en un entorn privilegiat i en un ambient de festa i esportivitat.

pteta

La Cursa començarà a les 8 del matí amb les persones participants en la modalitat de marató des del punt de sortida que s'instal·larà a Ceraqua.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix