La Copa Catalunya masculina i femenina ja té calendari

El Comitè Esportiu d'aquesta Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha donat a conèixer la publicació dels calendaris dels diferents Campionats de Catalunya i Territorials de Barcelona que s'iniciaran la jornada del 15 i 16 de setembre. Entre els quals es troben la Copa Catalunya masculina i femenina –primera fase-.

A la categoria masculina hi hauran els següents representants comarcals: Martorell i Prat 1. El Martorell estarà enquadrat en el grup I amb el AESE, Universitat de Vic, Artès, Castellbisbal, Grup Barna, Ploms Salle Reus, Pardinyes, River Andorra, Igualada, JAC Sants, Reus Deportiu, Roser, CN Sabadell, Castellar i El Vendrell. El primer rivals dels del Baix Llobregat Nord serà l’Artès a domicili. El Prat 1 està enquadrat en el grup II amb el Sant Andreu Natzaret –primer rival-, Sant Adrià, Blanes, Sant Cugat, Arenys Bàsquet, Santa Coloma, Montgat, Adepaf Figueres, Gaudí-CB Mollet, El Masnou, Salt, Quart, Platges de Mataró, Baricentro Barberà i Sant Josep de Badalona.

A la categoria femenina, el CB Cornellà –foto- s’estrenarà a casa davant del CBF Cerdanyola A, mentre que el BF Viladecans també jugarà com a local i rebrà la visita del Platges de Mataró. I el CB Olesa es desplaçarà a la pista del Torelló. La resta de rivals dels conjunts del Baix Llobregat, enquadrats en el grup II, són el següent: SESE, Joventut Les Corts, Arenys Bàsquet i Ploms Salle-Reus.

Marçal Fontanals – FCBQ / Foto: CBC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix