Finestrelles SC Handbol Esplugues crea el programa “Handbol Inclusiu”

Destinat a promoure l'activitat física i  esportiva dels seus jugadors i jugadores amb persones que  tinguin alguna discapacitat

El Club Finestrelles Shopping Centre Handbol Esplugues posa en marxa el programa “Handbol  Inclusiu”, dirigit a promoure l'activitat física i esportiva amb persones amb discapacitat, i apropar  els seus jugadors i jugadores a aquests col·lectius, tal com marquen els valors del club.

Mitjançant la pràctica de l'handbol a l'àrea d'influència d'Esplugues de Llobregat, i durant 20 caps de setmana,  diferents equips de Finestrelles SC Handbol Esplugues, participaran en un entrenament conjunt  amb nois i noies amb síndrome de Down de l’Associació ALES. Aquesta mena d’activitats repercuteix positivament en les conductes de les persones amb discapacitat, i promou valors com  la cooperació i la cohesió de grup que milloren la conducta de tots els que hi participen.

47322853 10156117163753137 2405918869651718144 n

"Handbol Inclusiu" forma part dels diferents projectes que el club vol portar a terme aquesta temporada coincidint amb el seu 50 Aniversari i l'ascens del seu sènior masculí a la Divisió de Plata nacional i el seu sènior femení a la Primera Catalana.

Segons Albert Bayo, president del Finestrelles Shopping Centre Handbol Esplugues, “volem ser un club d’handbol referent en temes no únicament esportius. Volem continuar treballant els valors amb els nostres jugadors i jugadores, i promoure l’handbol amb les persones amb discapacitats que tenen difícil poder relacionar-se fora del seu entorn familiar o realitzar exercici físic. Ens agradaria activar encara més la vida esportiva de la ciutat d’Esplugues, tenint en compte tots els col·lectius sense excepcions i ajudar a bastir una societat més inclusiva i saludable.”

Per la seva banda, Carla Balart, gerent de Finestrelles Shopping Centre, ha recordat que “el centre patrocina aquest equip professional des de fa quatre temporades, una col·laboració que s'emmarca dins de la nostra estratègia de responsabilitat social corporativa i que té com a principal objectiu estrènyer llaços amb la comunitat i el nostre entorn més pròxim, en àmbits com ara l’esport”. Balart ha afegit també que “estem molt contents de poder donar el tret de sortida a aquesta ronda d’entrenaments que tindran lloc durant tota la temporada.”

La primera activitat es realitzarà aquest dissabte 25 de setembre a les 17 hores al centre comercial Finestrelles amb la participació del sènior femení.

Redacció / Fotos: Handbol Esplugues-Associació ALES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix