Pau Gasol: “Jugo cada partit com si fos l’últim”

El jugador santboià del Barça juga avui el primer partit de la final de la Lliga Endesa davant del Reial Madrid

Pau Gasol, jugador del Barça, ha explicat en la prèvia de la final de la Lliga Endesa davant del Reial Madrid que a hores d'ara de la seva carrera juga cada partit “com si fos l'últim” i intenta gaudir cada moment, intentant fer-ho “tan bé com sigui possible” el temps que està en pista “per ajudar l'equip a guanyar.”

“Fa temps que visc la meva carrera i la meva vida, més la meva carrera, com si hagués jugat ja el meu últim partit o com si cada partit que jugo fos l'últim i intent gaudir-ho com a tal. He treballat molt per estar aquí després de dos anys sense competir a causa de la lesió i ara molt content del rendiment, del meu estat físic i amb ganes de seguir gaudint-ne”, ha dit el pivot en una entrevista amb l'ACB.

E3oSfjNWQAEQha5

Ha considerat “un privilegi” poder jugar una final més amb el club blaugrana.“A hores d'ara, tot el que puc viure i gaudir en una pista de bàsquet és un regal i estic amb ganes de gaudir la final i donar-ho tot com estem fent”, ha afegit.

El rival

El veterà jugador, que complirà 41 anys el proper 6 de juliol, ha dit que els “clàssics” davant del Reial Madrid “són una miqueta més especials” i tenen un altre al·licient “per la rivalitat, la història i la qualitat del rival”, del que ha avisat que compta amb “molt bons jugadors.”

E3UBdXqXwAAWA5A

“Tot l'equip és d'un gran nivell i, malgrat les baixes, han demostrat un enorme caràcter i un gran esperit guanyador i lluitador”, ha afegit el gran dels Gasol, que conserva “molt bons records” de l'última final jugada davant del Reial Madrid abans de la seva marxa a l'NBA. Finalment, ha recordat la importància de començar guanyant una sèrie que en aquesta ocasió serà al millor de tres partits, i per això ha apostat per “fer una bona feina en defensa, lluitar cada possessió, voler-ho més que el teu rival” i mantenir la concentració durant els quaranta minuts.

Batent rècords

El pivot del Barça s'ha convertit en el jugador que ha aconseguit més punts de valoració per minut jugat en la història dels play off de la Lliga Endesa, amb 1,20 punts, segons van informar els organitzadors de la competició. Pau Gasol ha superat amb aquesta marca les aconseguides anteriorment per Arvydas Sabonis (0,97 per minut), Walter Berry (0,93) i el seu germà Marc Gasol (0,93).

paugasol final 3

Aquest no és l'únic rècord que el pivot ha batut en les actuals eliminatòries pel títol, ja que en el tercer partit de quarts de final contra el Joventut va aconseguir la millor valoració en menys temps en pista de la història, amb 22 punts en els 12 minuts i 56 segons que va jugar. En xifres globals, Gasol és el segon jugador amb més valoració en el que es porta de play off, amb una mitjana de 18,5 punts, només superat pel pivot del Lenovo Tenerife, Giorgi Shermadini amb 19,8. En els sis partits de play off jugats per Pau Gasol fins ara ha fet de promig 12,3 punts i 5,5 rebots, sent un dels jugadors més regulars de l'equip de Sarunas Jasikevicius.

Redacció / Fotos: PS Sant Joan de Déu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix