El Sala 5 Martorell, preparat pel playoff d’ascens a Segona Divisió

Els baixllobregatins s’enfrontaran a partit únic a la primera eliminatòria davant el Movistar Inter madrileny

Aquest cap de setmana comença la fase més decisiva per al Sala 5 Martorell. L’equip del Baix Llobregat Nord es van classificar per al playoff d’ascens a la Segona Divisió després de finalitzar invictes i en segona posició del subgrup 3C de la Tercera Divisió. D’aquesta manera, es converteix en l’únic conjunt català que serà present en aquesta lluita per l’ascens.

El rival a la primera eliminatòria és el Movistar Inter madrileny, que es va proclamar campió del subgrup 4C. L’enfrontament serà a partirt únic i es jugarà aquest diumenge 6 de juny a les 12.30 hores al pavelló Caja Madrid d’Alcalá d’Henares.

E2uKHF7WEAIQvcx

“Hem d’exigir-nos i donar la nostra millor versió davant l’Inter, i per això encara ens falta una marxa més tot i tenir una trajectòria de victòries molt positiva. Cal pujar la intensitat defensiva i a partir d’aquí els jugadors han de jugar el seu rol”, explica el tècnic Víctor González.

Si els martorellencs, dirigits per Víctor González, aconsegueixen guanyar el partit, tornaran a entrar en un sorteig per jugar un altre partit el cap de setmana de la setmana que ve.

Redacció / Foto: Sala 5 Martorell (Xavi Velasco)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix