La Cursa Ciclista del Llobregat arriba al quarantè aniversari

La prova, organitzada pel CC Sant Boi, és puntuable per a la Copa d’Espanya júnior

Aquest diumenge 30 de maig se celebrarà una de les cites més rellevants del ciclisme català i estatal, la Cursa Ciclista del Llobregat. La prova ciclista en la categoria de formació arriba enguany a la seva quarantena edició. A l’edició del 2021, la cursa repetirà la sortida a Navàs i l'arribada a Sant Boi del Llobregat, essent puntuable un any més per la Copa d’Espanya júnior i com sempre sota l'organització del Club Ciclista Sant Boi.

cursaNSB2019 225

El recorregut serà el tradicional de la cursa enfilant de terra cap a mar, amb l'Alt de Vilaredes de sortida i un terreny tirant a descendent fins assolir aproximadament el primer terç de la cursa, per afrontar després de passar per Castellbell i el Vilar l'Alt de Vacarisses (puntuable pel Gran Premi de la Muntanya), i després del descens i travessar Olesa de Montserrat, afrontar la darrera dificultat del dia, l'Alt d'Ullastrell (puntuable pel Gran Premi de la Muntanya) que amb els seus deu quilòmetres de pujada pot ser un punt decisiu de la cursa. La meta volant de Sant Vicenç dels Horts precedirà l'arribada al carrer Pau Clarís de Sant Boi.

A més, la cursa serà la primera d'un calendari de Copa d’Espanya junior que el dia 12 de juny viurà la segona prova a La Canonja (Tarragona), comptant amb un global de set cites puntuables que acabaran el proper mes de setembre a Xàtiva. La sortida a Navàs serà a les 10.30h i l'arribada es preveu a les 13.30h aproximadament.

cursaNSB2019 377

Palmarès recent

  • 2020 - Gorka Ortega
  • 2019 - Javier Serrano
  • 2018 - Pau Miquel
  • 2017 - Adrián González
  • 2016 - Claudia Clavijo
  • 2015 - Tomas Colldecarrera
  • 2014 - Jaume Sureda
  • 2013 - Diego Pablo Sevilla
  • 2012 - Xavier Pastallé
  • 2011 - Ibon Zugasti
  • 2010 - Raúl Alarcón

Redacció / Fotos: CC Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Entrevistes

Kiko Amat

Kiko Amat: "M'interessa pintar la bellesa dins de l'horror i la lletgesa

L'escriptor nascut a Sant Boi de Llobregat descriu un món de violència amb ultres de la perifèria i extraradi de Barcelona
1327

Reportatges

Torna l'estic a la nostra comarcal amb una àmplia oferta d'activitats

El Baix Llobregat SOM EL TEU ESTIU

Més d'un centenar de propostes per gaudir de la natura, platges, oci familiar, gastronomia i visites al web somelteuestiu.cat
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2015 Mediabaix. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix