Tercer títol consecutiu per al Club Softbol Viladecans

Es van imposar davant del Kirolgi basc per 1-0 i 9-2, i tornen a regnar a la Lliga de Divisió d’Honor.

El Club Softbol Viladecans va aconseguir aquest cap de setmana el títol de la Lliga de Divisió d'Honor després de guanyar els dos partits que li restaven davant el Kirolgi OBB basc. Les del Baix Llobregat, que ja van vèncer un dels dos partits a l'anada en terres basques, han sumat dues noves victòries, per vèncer la sèrie per tres triomfs a un. Les noies d’Elisa Aguilar han suat de valent per imposar-se en el primer duel i ho han fet per la mínima (1-0). I, amb l'eliminatòria encarrilada han tornat a vèncer de nou de manera molt contundent (9-2).

Així, el Club Softbol, que va ser el millor en la fase regular, va poder reeditar el campionat, que ja va guanyar l'any passat davant el Projecte Softball Gavanenc, i fa dos anys enfront el mateix OBB basc. El proper cap de setmama, 14 i 15 de juliol, l'equip viladecanenc lluitarà per guanyar també la Copa de la Reina, igualment per tercer any seguit.

Marçal Fontanals - AV / Foto: FCA  
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix