Es posa en marxa el primer concurs fotogràfic esportiu a Instagram

Hi haurà premis per a les entitats, centres educatius i la ciutadania que partipen en aquesta iniciativa del Consell Esportiu del Baix Llobregat

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) posa en marxa el seu primer concurs de fotografia esportiva no competitiva a la comarca, vigent del 8 de març fins a l'11 d'abril. Amb la finalitat de fomentar l'esport popular i la visibilitat de l'activitat física de la ciutadania, aquest projecte apel·la tant a entitats, centres educatius com a ciutadans i ciutadanes del Baix Llobregat, per a les que s'ha dissenyat diferents tipus de premis per motivar i satisfer les necessitats de cadascun d'aquests col·lectius.

esport valors familia

Tal com es descriu a la pàgina web del projecte (http://cebllob.org/?page_id=16208), el premi per a les entitats serà un 50% descompte en llicències escolars per a un equip de l'entitat / club per la temporada 21/22 (màxim 12 esportistes + 1 tècnic/entrenador). En el cas dels centres educatius, es guanyarà una sessió al propi centre educatiu per al grup bombolla de l'escola a escollir entre "Juga Verd Play a Classe" o "Taller de Jocs Paralímpics". Pel que fa a la ciutadania en general, es podrà guanyar un abonament al Parc Ciclista del Llobregat amb un acompanyant i la inscripció per a tot el nucli familiar a una activitat d'esport popular.

I Concurs fotografia esportiva JVP

D'altra banda, les condicions per participar seran fotografiar amb el mòbil una activitat esportiva no competitiva (que no formi part de cap competició oficial), escriure el hashtag #ConcursFotoJVP i etiquetar i seguir el perfil a Instagram del @cebllob. Només l'activitat a Instagram serà vàlida pel concurs.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix