La UE Santboiana ja coneix el calendari de la segona fase

L’equip de Ricardo Martinena també disputarà els quarts de final de la Copa del Rei

Ahir es va sortejar la segona volta de la Lliga a Divisió d’Honor. Els sis equips millors classificats a la primera fase i els sis que van situar a partir de la setena posició fins a la dotzena -entre els quals la UE Santboiana- competiran per separat, en una competició de només cinc jornades. Els resultats i punts obtinguts en la primera fase entre els equips classificats pel mateix grup s’arrosseguen a la segona.

santboiana segonafase 2

Així els equips queden enquadrats de la següent manera:

  • Grup Superior: VRAC Quesos Entrepinares, Lexus Alcobendas Rugby, SilverStorm El Salvador, Ampo Ordizia RE, Universidad de Burgos–Bajo Cero i Barça Rugbi.
  • Grup Inferior: UE Santboiana, Complutense Cisneros, CP Les Abelles, Mazabi Santander Independiente RC, Getxo RT i Ciencias Universidad Pablo d’Olavide.

Quan finalitzi la segona fase, el títol es decidirà mitjançant sistema de play off entre els equips del grup superior i els dos millors classificats del grup inferior. L'enfrontament entre els sis equips serà a) 1r GA – 2n GB, b) 2n GA – 1r GB, c) 3r GA – 6è GA i d) 4t GA – 5è GA en eliminatòries a partit únic en el camp dels millors classificats de la lliga regular. En la següent jornada es jugarà la segona eliminatòria: e) vencedor a – vencedor d i f) vencedor b – vencedor c, a partit únic de nou en el camp dels millors classificats de la lliga regular. La final serà a partit únic entre els dos vencedors de l'eliminatòria anterior, en el camp del millor classificat de la lliga regular.

Eulw1a4WQAIFHSM

A la primera jornada, la UE Santboiana de Ricardo Martinena s’enfrontarà al Cisneros el 6 de març al Baldiri Aleu. Cal destacar que el grup de permanència, on estan els baixllobregatins, baixa el darrer classificat a Divisió d’Honor i el penúltim juga una promoció amb el segon classificat de Divisió d’Honor B.

  • U.E. Santboiana – C.R. Cisneros (6 de març)
  • Getxo R.T. - U.E. Santboiana (28 de març)
  • Independiente R.C. – U.E. Santboiana (11 abril)
  • Ciencias Rugby Sevilla – U.E. Santboiana (18 abril)
  • U.E. Santboiana – C.P. Les Abelles (25 abril)

Copa del Rei

Els grups de quarts de final de la Copa S.M. El Rei són els següents:

Grup 1: Independiente Santander, Aparejadores de Burgos i UE Santboiana.

Grup 2: Getxo RT, VRAC Valladolid i Alcobendas Rugby.

Grup 3: Ordizia RE, CR El Salvador i CR Cisneros.

Grup 4: CP Les Abelles, Ciencias Rugby Sevilla i Barça Rugbi.

Passa a les semifinals l’equip campió de cada grup i se celebrarà a partit únic el 2 de maig de 2021.

Redacció / Fotos: UES-Jordi Elías

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix