Avui se celebra la primera edició de la Cursa de la Lluna

Hi ha previst la participació de gairebé 1.500 atletes en una competició que tindrà dos recorreguts (10 i 5 km).

Avui, la platja de Gavà acollirà l'estrena d'una nova prova atlètica: la Cursa de la Lluna, que oferirà tots els serveis que necessiten els corredors i les corredores i un final de festa únic amb DJ en directe, àpat i beguda.

Les inscripcions s'han tancat amb un total de 1.422 participants. D'aquests, 900 prendran la sortida a la cursa de 10 km, i la resta, a la de 5km, on la presència de dones arriba fins al 50% de les inscripcions. Es preveu que la xifra total de participants arribi als 1.500 atès que s'oferirà la possibilitat d'adquirir el dorsal a partir de les 17 hores al Centre Cívic de Gavà Mar (carrer dels Tellinaires, 55).

Els i les corredores es concentraran a les 22.15 h al monument de la Vela, on s'ubicarà la línia de sortida (prevista a les 22.30h) i també l'arribada, després d'un recorregut pel barri marítim de Gavà. El circuit és el següent: avinguda del Mar, avinguda d'Europa –sentit Viladecans-, gir abans de la cruïlla del carrer d'Arenys, Av. d'Europa –sentitCastelldefels-, carrer de Palamós, passeig Marítim –sentit Castelldefels-, gir en el límit del terme municipal, passeig Marítim –sentit Gavà- i arribada a l'avinguda del Mar al monument de la Vela.

La I Cursa de la Lluna-Gran Premi Mundo Deportivo està organitzada per l'Ajuntament de Gavà, Zona Vip i Àccura Gavà Mar. La prova oferirà tots els serveis  que necessiten els corredors/es: dutxes i vestuari al Centre Cívic Gavà Mar, servei de  massatge, servei de recuperació i un gran final de festa amb Pasta Party i DJ en directe,  a més d'obsequiar tots els participants amb una samarreta tècnica marcada amb tintes fluorescents amb el logotip de la prova per poder córrer a la nit.

AG / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
140

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix