Nil Llop bat per segona vegada el rècord d’Espanya dels 500 metres

El patinador sobre gel pratenc va aconseguir el nou registre a la segona prova de la Copa del Món de l’ISU

El patinador de velocitat sobre gel, Nil Llop, ha tornat a batre en solament una setmana el rècord espanyol dels 500 metres (35.730 segons), durant la segona prova de Copa del Món de l'ISU (International Skating Unió) que s'ha disputat aquest cap de setmana a la ciutat holandesa d'Heerenveen.

El pratenc, de 18 anys i el més jove de tots els competidors de les vint-i-tres nacions participants, ha aconseguit la setena posició i ha millorat en 132 mil·lèsimes l'anterior registre. Ha millorat en dues ocasions el seu millor registre anterior de 36.03 segons, aconseguit el 20 de desembre de 2019 a Zakopane (Polònia).

En la segona ronda del dia sobre la mateixa distància, ha estat també setè, baixant de nou dels 36 segons (35.930). Llop ha tancat la seva actuació en la competició dels 1.000 metres, on ha estat dotzè, amb un registre discret d’1:11.849 i lluny de la seva millor marca d’1:10.265, que va aconseguir el 7 de febrer de 2020 en la Copa del Món de Calgary (Canadà).

Redacció / Foto-Vídeo: Martín de Jong

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix