Laia Sanz torna a regnar al Dakar

La pilot de motos de Corbera de Llobregat va sumar el seu onzè títol consecutiu en la categoria femenina, mentre que Joan Campderà va ser seixanta-unè i Jordi Juvanteny va guanyar en les categories de producció i 6x6

Laia Sanz va tornar a ser la reina del desert. La pilot de Corbera de Llobregat va sumar el seu onzè títol en la categoria femenina després de finalitzar en una excel·lent dissetena posició a la classificació general de motos, a sis hores i mitja del guanyador, l’argentí Kevin Benavides. A més ha aconseguit completar tots els Dakar que ha participat (onze en total).

laia campiona

Ert3MHgXMAMr67X

Tot i els constants problemes que va tenir al llarg del ral·li -que es va disputar a Aràbia Saudita- la pilot de l’equip Gas Gas Factory Team es va sobreposar a totes les adversitats i, fins i tot, va millorar la posició que va aconseguir a l’edició de l’any passat. Va demostrar, una vegada més, que és tota una campiona. “No és el meu millor resultat, però ha estat el més difícil d’aconseguir. Gràcies a l’equip i a la meva família, que m’han ajudat molt fins a arribar al final”, va dir al final de la prova.

136658675 215143213575080 6840080398371972529 n

D’altra banda, el debutant Joan Campderà va poder finalitzar la prova aconseguint el seu principal objectiu. Un gran èxit per al pilot de motos gavanenc que va finalitzar en seixanta-unè lloc a la classificació general. “És una gran experiència, però és molt dur per un amateur que el seu dia a dia és fer enduro els diumenges amb els amics. És una prova d’un nivell molt elevat”, explica i afegeix que “estic molt content d’haver acabat.”

Doble títol

Un dels altres gran destacats de l’edició d’enguany del Ral·li Dakar és, sense cap dubte, Jordi Juvanteny. El santfeliuenc, fent parella amb Jose Luis Criado, van sumar dos nous títols en el seu ja extens currículum a la prova (no van poder comptar amb Jordi Ballbé per donar positiu per COVID-19 abans d’iniciar-se la competició).

Erysfc8W4AQ0CuT

EruNrldXcAY1RQp

Membre de l’equip KH-7 Epsilon Team es va proclamar per setzena vegada guanyador a la categoria 6x6 i per tercera en la de producció assolint un més que merescut doblet. Amb el seu camió MAN van acabar en un excel·lent quinzè lloc a la classificació general. “Estic molt satisfet per haver acabat la prova i per als dos primers llocs a la classificació en diferents categories. Ha estat dur com sempre”, ha manifestat.

Redacció / Foto: Dakar-Epsilon Team-Joan Campderà-Laia Sanz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix